КОНТАКТ

Мобилен телефон : 070 269-000
Viber : +38970269000
Email : mfc-solar@t.mk
SKYPE : zvonko.dimeski


 • - Како да не’ контактирате -

  Ние се наоѓаме во ПРИЛЕП , а не во Скопје, каде многумина мислат дека сме сместени
  ( но не можеме сите да бидеме во СК, некој треба да остане и во „провинција “.
  Таму е производството, изложбениот простор и службените простории и од таму тргнуваме во цела Македонија
 • Улицата се вика 3 Ноември , по денот кога е ослободен Прилеп во Втората светска војна. Број 61 .


  yt2.org


  - Мобилниот телефон е 070 269-000 и е секогаш на располагање
  ( освен по 20 часот,па треба и јас малку да одморам, нели ) .

  - Секогаш може да пишете на е-маилот ( па дури и во 4 часот изутрина ).
  - Исто тука е и ( 070269000) , ( 070269000 ) , ( Zvonko.Dimeski )
  - па дури и на


  - Ако имате додатни прашања, чии одговори не ги најдовте на оваа интернет страна,
  повелете контактирајте не', ке Ви одговориме во најкус временски рок !!! -


 •  

  Ваш МФЦ-СОЛАР