КОНТАКТ

Мобилен телефон : 070 269-000
Viber : +38970269000
Email : mfc-solar@t.mk
SKYPE : zvonko.dimeski

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ !!!

- СТАРТ - комплет за куќа..........................од 2450 евра на 2100 евра
- МЕДИУМ - комплет ................................од 4800 евра на 3600 евра
- БИГ - комплет ..........................................од 6800 евра на 5500 евра
- ЈАМБО - комплет.....................................од 9000 евра на 7400 евра

 • СТАРТ комплет за куќа
  Најмалиот комплет за куќа..Произведува ел.струја за напојување на осветление со штедливи ламби од 5-10W навечер, радио, телевизор , фрижидер,замрзнувач лаптоп, сателитски и ДВД уред.Повремено прилучување на бормашина или помала правосмукалка .Секаде каде нема приклучок од ЕВН овој комплет ке Ви озможи нормално живеење со електрични уреди.Може ,со додавање на уште панели , акумулатори и контролери да се надоградува до исполнување на Вашите потреби.

 • МЕДИУМ комплет за куќа
  Малку појак комплет за куќа..Произведува ел.струја за напојување на осветление со штедливи ламби од 5-10W навечер, радио, телевизор , фрижидер,замрзнувач ,лаптоп,машина за перење алишта , пумпа за парно или за соларен систем за топла вода, сателитски и ДВД уред..Повремено прилучување на бормашина или помала правосмукалка .Секаде каде нема приклучок од ЕВН овој комплет ке Ви озможи нормално живеење со електрични уреди. Може ,со додавање на уште панели , акумулатори и контролери да се надоградува до целосно исполнување на Вашите потреби.

 • БИГ комплет за куќа
  Сосем солиден систем за напојување со електрична струја .
  Произведува ел.струја за напојување на осветление со штедливи ламби од 5-10W навечер, радио, телевизор , фрижидер,замрзнувач ,лаптоп,машина за перење алишта ,машина за тањири,пумпа за парно или базен,пумпа за соларен систем за топла вода, сателитски и ДВД уред..Хидрофор со мотор од 1КW .Повремено прилучување на бормашина или помала правосмукалка .Секаде каде нема приклучок од ЕВН и овој комплет ке Ви озможи нормално живеење со Вашите електрични уреди. Може ,со додавање на уште панели , акумулатори и контролери уште да се надоградува до целосно исполнување на Вашите потреби.

 • ЈАМБО комплет за куќа
  Најголемиот комплт за куќа , но и тој може да се надоградува..
  Произведува ел.струја за напојување на осветление со штедливи ламби од 5-10W радио,Hi-FI систем,телевизори , фрижидер,замрзнувач ,лаптоп,компјутери,машина за перење алишта ,машина за тањири,пумпа за парно или базен,пумпа за соларен систем за топла вода, сателитски и ДВД уред,хидрофор со мотор од 1КW.
  Секаде каде нема приклучок од ЕВН овој комплет ке Ви озможи нормално живеење .